8 oktober gaan wij weer live by Huis te Zaanen!

Tickets vanaf nu beschikbaar via onze website of bel onze Leonie op 075 - 771

Heerlijke borrelplank te reserveren maar ook op de middag zelf te bestellen, 29,95 en genoeg hapjes voor zijn tweeën!

Wij hebben er zin in
swing je mee 💃🕺

Team Rijkhoff Wijnen

#zaanbocht #wormerveer #livemusic #zaanstreek #zaanstad #rijkhoffwijnen #welovewine #livemuziek #huistezaanen #kissmyjazz
...

Wijnproeverij

#wormerveer #zaanbocht #zaanstad #indezaanbocht #wormerveer #welovewine #wijnproeverij #aandezaan #zaanstreek #wijn #wijnenwijnenwijnen
...

Najaars agenda Rijkhoff Wijnen en Wijn te Zaanen , locatie #huistezaanen

😍💪
...

Het is weer terrasweer ☀️☀️☀️

Onze eerste gasten zijn al aangeschoven, kom je ook gezellig.

Maandag terrasdag 😍😍😍
...

Rivièra aan de Zaan

Morgen 14.15 wordt officiëel door de Burgemeester de overkapping op ons vernieuwde terras geopend voor de gasten van Huis te Zaanen

Enorm blij zijn wij met deze ontwikkeling van onze wijnbar en restaurant aan de Zaanbocht te Wormerveer

In het midden van het terras hebben wij een doorgang gecreëerd voor de wandelaars die heerlijk langs het water willen lopen en deze een goede doorgang te bieden

Komen jullie ook snel met ons proosten op deze volgende stap aan de Zaanbocht

Team Rijkhoff Wijnen

#indezaanbocht #wormerveer #welovewine #zaanbocht #zaan #rijkhoffwijnen #wijntezaanen #wijnbar #wijnaandezaan #huistezaanen #zaanstad #burgemeesterzaanstad
...

🍷Update Bourgogne Rijkhoff Wijnen🍷Beste Wijnliefhebber,

Velen van jullie kennen ons natuurlijk echt als Bourgogne specialisten en kopen al jaren onze wijnen, maar door de winkel en onze wijnbar & restaurant hebben wij nu ook een hoop nieuwe gasten in onze mailingslijst.

Wij hebben besloten om deze mail toch aan al onze gasten en klanten te sturen, zodat jullie ons beter kunnen leren kennen en onze bestaande klanten weer gebruik kunnen maken om voor een voordeligere prijs in te tekenen op onze Bourgogne wijnen.

Dus gasten van Huis - Wijn te Zaanen van harte welkom in onze Bourgogne mailing!
...

Ze zijn er weer 😍😍😍

Hollandse witte asperges met ham van onze slager, een eitje en gebakken krieltjes. Afgemaakt aan tafel met geklaarde boter.

Een klassieker waar ik zelf mijn vingers bij af lik, zo hoop ik jullie ook!

We hebben morgen nog wat tafeltjes beschikbaar, dus schuif gerust aan!

(Op verzoek ook met gerookte zalm of vega)

#aspergeseizoen #aspergers #zaanbocht #rijkhoffwijnen #lente #wijnbar #wijntezaanen #huistezaanen #wormerveer #welovewine #welovefood
...

🍷Rijkhoff Wijnen Overzichtsproeverij🍷🍷Rijkhoff Wijnen Overzichtsproeverij🍷 - https://mailchi.mp/c1052caa37a9/importeer-nu-beaujolais-met-rijkhoff-wijnen-9324889 Eindelijk is het weer zo ver, wij organiseren een proeverij! Meer gemotiveerd dan ooit aan de Zaan, met heerlijke hapjes. Rijkhoff Wijnen - Overzichtsproeverij Op zondag 21 mei en maandag 22 mei komen onze wijnboeren over om kennis te maken met onze klanten en gasten! Locatie: Huis te Zaanen, Zaanweg 93-94, 1521 DN Wormerveer, in de Zaanbocht. Bestel je tickets via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/rijkhoffwijnen ...

🍷Nieuws, nieuws, nieuws... Rijkhoff Wijnen & Wijn te Zaanen🍷

Beste Wijnliefhebber,

Maart roert zijn staart en er staan weer een hoop nieuwe dingen op onze agenda!

Zo zijn de voorbereidingen van ons terras in volle gang, zodat na 10 april met de eerste zonnestralen jullie heerlijk bij ons buiten plaats kunnen nemen aan De Zaan.

https://mailchi.mp/rijkhoffwijnen/importeer-nu-beaujolais-met-rijkhoff-wijnen-9307225
...

Valentijnsdag bij Rijkhoff Wijnen

Verras nu je Valentijn met een heerlijke "harten" wijn

Tot snel! Team Rijkhoff Wijnen
...

🍷Beaujolais intekening met Speciale prijzen🍷

Beste Wijnliefhebber,

Dry Januari is voorbij gevlogen, bij ons gelukkig niet zo "dry". Wij van team Rijkhoff Wijnen zijn begonnen met een frisse nieuwe start voor 2023.

Hier en daar met wat veranderingen in onze werkwijze. Zo zullen er ook wat veranderingen binnen het team van Rijkhoff Wijnen plaatsvinden.

Tjeerd van Drooge komt ons team per één maart versterken. Zowel in de groothandel als onze winkel in de Zaanbocht en eveneens op de vloer van ons restaurant zal je hem regelmatig terug vinden. Met zijn brede wijnkennis en horeca achtergrond zal hij een goede aanvulling zijn voor ons team en jullie allen van het juiste wijnadvies kunnen voorzien.

De eerste wijnboeren in Frankrijk zijn al bezocht en de eerste plannen voor het komende jaar zijn gemaakt.

Ons assortiment begint langzaam weer terug te groeien en we zijn blij een ieder van jullie weer te kunnen voorzien van mooie wijnen. We zijn erg enthousiast na het proeven in de Beaujolais en hebben hier een fantastische selectie kunnen maken.

De wijnen proeven? Dat kan! Komend weekend zijn de wijnen te proeven in onze wijnbar op de Zaanweg 93 te Wormerveer, hier zal Leonie u begeleiden.

Leonie is een naam die u waarschijnlijk ook nog niet eerder voorbij heeft zien komen. Leonie Jonker is onze restaurant manager, zij staat aan het hoofd van ons restaurant en wijnbar. Een echt horeca vrouw met veel interesse in wijn. Zij lijkt dan jong en komt als een sprankelende persoonlijkheid aangesneld als u binnen loopt, maar heeft na 10 jaar ervaring in hotels en restaurants alles in huis om u een fantastische ervaring te bezorgen in onze wijnbar en restaurant.

Klik hieronder voor meer informatie over de wijnhuizen en de wijnen, tevens vind u hier de leveringscondities.
Graag verwelkomen wij u in het weekend in ons restaurant en wijnbar om de wijnen te proeven. Om ons menu in te zien en een tafel te reserveren klikt u hieronder op de link.
Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij. Wij zien uw bestelling met belangstelling tegemoet. Of natuurlijk voor een heerlijk glas wijn in onze wijnbar & restaurant.

Met vriendelijke wijngroet,

Team Rijkhoff Wijnen
...

🍷Valentijnsdag by Rijkhoff Wijnen🍷

Proost op de liefde!

De dag van de liefde komt er bijna aan, 14 februari is het weer Valentijnsdag. Een perfect moment om even wat mooie liefdevolle wijnen voor u uit te lichten.

Weingutt Nett
Nett is een familiebedrijf in de wijnregio Pfalz, u velen nu wel bekend. De geschiedenis gaat terug tot begin jaren 1900. Het bedrijf wordt sinds 2008 geleid door Christian. Christian is absoluut een moderne koers ingeslagen al vind hij dit nog steeds discutabel. Leylâ vindt zijn stijl modern, uitdagend en gedurfd, waarin Christian zijn wijnen toch echt klassiek georiënteerd beschrijft. Het geeft een heerlijke discussie en een mooie uitdaging voor beide.

Glaube Liebe Hoffnung 2021

Een mondvol wijn waarvan Christian zegt: "hij is zo goed dat hij je het geloof in de mensheid teruggeeft."

Gemaakt van 85% Riesling. Om deze Riesling een allemansvriend te maken is deze stiekems dus aangevuld met 15% Scheurebe en Muskateller. De geur van Riesling springt meteen uit je glas. Met mooie mineraliteit maar ook hinten van tropisch fruit.

Herzschlag 2019

De Herzschlag, één van de favorieten die Leylâ als allereerste wijn aan Fabian cadeau gaf voor Valentijnsdag!

100% Cabernet Sauvignon waar je hart sneller van gaat kloppen. Mooie aardse neus met kruidige tonen. Een elegante wijn met een mooi behoud van zijn fruitigheid. De 16 maanden houtopvoeding op Slavonisch eiken vaten van 225 liter zorgt voor een diepere "smokey" smaakbeleving.
...

🍷Wij gaan weer van start, Welkom 2023🍷

Lieve wijnvrienden,

Wij wensen u namens ons hele team een heel gelukkig en gezond 2023 toe met veel mooie wijnen.

We zijn weer druk met het plannen welke wijnen we kunnen inkopen bij onze bestaande wijnboeren. U zult daar regelmatig over horen.
Voor dit moment kunnen wij u een mooi aanbod doen van onze Duitse wijnen en zo trappen wij af met ons meest verkochte Weingut, Weingut Bergdoflt Reiff und Nett uit Pfalz. Deze wijnen zijn ideaal voor ieder moment van de dag, niet te zwaar en bieden een mooie diversiteit aan druivensoorten.

De ideale "(t)huis"wijn! Die wij ook elk weekend met bijpassende gerechten in ons eigen restaurant schenken.

Wijnmaker Christian Nett is een eigenzinnige wijnmaker, Leyla zou zeggen stronteigenwijs, naast een hoop discussie tussen Leyla en Christian is er een fantastische samenwerking ontstaan, wat beide hun kwaliteiten versterkt. "Hij is een briljante wijnmaker", waar hij ook regelmatig in de prijzen valt en echt bijzondere wijnen presenteert, die duidelijk zijn eigenzinnigheid laten doorschemeren.. Hij maakt naast de karaktervolle "gekke wijnen" die al heel veel mensen tot de verbeelding sprak ook "traditionele" wijnen.
...

Wij zijn zaterdag 14 januari 2023 weer open in de winkel!

En vanaf 16 januari 2023, zijn @tanteliennn , @marga.vandenheuvel.98 en ik @leylarijkhoff weer bereikbaar voor de groothandel.

Wij stappen fris 2023 in en beginnen vol goede moed aan dit nieuw jaar.

Veel nieuwe dingen op de planning! Volg ons dan wordt je op de hoogte gehouden.
...